رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: با توجه به موج دوم کووید ۱۹ و آمار روزافزون مبتلایان و فوتی های ناشی از این بیماری، تقویت سیستم ایمنی و مقاومت بدن در بحران کرونا با رعایت نکات تغذیهای امکانپذیر است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کاوش، جلالالدین میرزای رزاز با بیان این مطلب گفت: ایران در پیک همهگیری کرونا توانست با کارنامه درخشان و موفقی در منطقه و حتی در دنیا بیماری را مهار و کنترل کند. اما اوج گرفتن دوباره کرونا میتواند به دلیل تغییرات ژنتیک در ویروس باشد و البته عدم رعایت موارد بهداشتی از اهمیت خاص برخوردار است.
وی یکی دیگر از دلایل بیماری کرونا را تغییر علایم بالینی این بیماری دانست و افزود: ما به مردم یاد داده بودیم که علایم اولیه بیماری به صورت مختلف چطور است که متاسفانه با تغییر رفتاری این ویروس و علایم بالینی بسیاری از مبتلایان، شاهد سه رقمی شدن فوتیهای ناشی از کرونا هستیم.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ادامه داد: با توجه به اینکه برگزاری مهمانیها در شهرها موجب افزایش بیماری کرونا شده است، باید به اطلاعات تکمیلی که توسط مراجع ذیصلاح همچون وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی در رابطه با بروز علائم جدید بیماری ارائه میشود، توجه داشته باشیم.
رزاز ادامه داد: حفظ رعایت موارد بهداشتی و فردی به عنوان اصلیترین و مهمترین پارامتر تعیین کننده در قطع زنجیره انتقال و افزایش آمار بیماری میتواند به ما کمک شایانی کند.
وی در ادامه با بیان اینکه «ما در اوج گیری کووید ۱۹ موارد تغذیهای را به خوبی تشریح کردیم و به اطلاع مردم رساندیم»، گفت: ما در حال حاضر با افزایش شیوع بیماری مواجه گشتهایم که برای پیشگیری باید قدم برداریم. افزایش سیستم ایمنی و مقاومت بدن از راههای تغذیه ای امکانپذیر است.این دستورالعملها در سایت انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، صفحه اینستاگرام در دسترس است و نیز و در وب سایت آموزش همگانی، سایتی که در روزهای آینده رونمایی میشود، در دسترس همگان قرار دارد.منبع: خبرگزاری