معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد با اشاره به لزوم جلوگیری از ایجاد صفوف طولانی در نانواییها گفت: تعطیلی یا پلمپ نانواییها حتما باید با مصوبه کارگروه آرد و نان باشد.
سید مسعود عظیمی در نشست کارگروه آرد و نان یزد با اشاره به اینکه پس از ایام نوروز وضعیت نانواییها در شهر خوب بوده اظهار داشت: الان چند روزی است که شاهد وجود صف در نانواییهای شهر هستیم.
به گزارش کاوش یزد،وی با اشاره به اینکه در برخی خیابانها چند نانوایی نزدیک به هم فعالیت میکنند خاطرنشان کرد: با این وجود برخی دیگر از نقاط شهر نیاز به نانوایی دارند و در صورتی که قرار است مجوز جدیدی صادر شود حتما در نقاط کور انجام شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد با اشاره به اینکه مدیریت زمان فعالیت نانواییها یکی از راهکارهای مدیریت صف است گفت: برخی از نانواییها به موقع اقدام به خمیرکردن آرد کرده و در زمان مناسب هم پخت میکنند که عامل مهمی در کاهش صف است.
عظیمی خاطرنشان کرد: واقعیت این است که الان شرایط ما بهتر است و نمیخواهیم این فضا دوباره با صفوفی که در نانواییها ایجاد شود به هم بخورد به همین دلیل باید برنامهریزی دقیق در این حوزه داشته باشیم.
بیشتر بخوانید
وی با تاکید بر اینکه باید از تجربیات در رفع مشکل نانواییها بهره گرفت گفت: باید نان با بهترین کیفیت و بدون صفوف طولانی را در اختیار شهروندان قرار دهیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد با بیان اینکه بهداشت شهرستان یزد رفته نانوایی بزرگی که ساعات زیادی هم در طول روز فعالیت میکرده و 70 تن سهمیه آرد دارد را تعطیل کرده گفت: اگر این نانوا موارد بهداشتی دارد باید تذکر داده شود و در شورای آرد و نان شهرستان مطرح شود نه اینکه نانوایی را بدون هماهنگی شورا تعطیل کنیم.
عظیمی با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان نباید با مردم لجاجت کنیم گفت: دستگاهها باید اقتدار داشته باشند اما این اقتدار به معنای قدرت نمایی نیست و بحث نباید به لجاجت با مردم تبدیل شود.
وی با بیان اینکه در استان یزد یک هزار و 161 نانوایی داریم گفت: ممکن است در این تعداد چند مورد هم نحوه صحبتشان خوب نباشد، ما نباید چنین رفتارهایی را عاملی برای برخورد با آنها قرار دهیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد خاطرنشان کرد: هر موضوعی هم که باید منجر به پلمپ و یا تعطیلی شود حتما باید در شورای آرد و نان شهرستان مطرح شود تا در صورت پلمپ بتوان برنامهریزی لازم برای تامین نان توسط دیگر واحدها را انجام دهیم.