مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد با اشاره به مزایا و معایب اجرای طرح نسخ الکترونیک گفت: خوشبختانه ۹۹ درصد پزشکان استان با این طرح همکاری دارند.
به گزارش کاوش یزد به نقل از ایرنا،دکتر حامد هاتفی افزود: ناخوانا بودن خط برخی پزشکان، رفت و آمدهای بیمورد بیماران و هزینه های صدور دفترچه از جمله مشکلاتی است که قبل از اجرای این طرح وجود داشت و اکنون رفع شده است.
وی با بیان اینکه رفع مشکلات و معضلات طرح نسخ الکترونیکی در اختیار استانها نیست، تصریح کرد: با هماهنگی مدیران و کارشناسان ستادی تمام تلاش خود را برای رفع بقیه عیوب این طرح به کار بستهایم .
۹۰ درصد هزینه های ناباروری زیر چتر بیمه
دکتر هاتفی در ادامه با اشاره به خدمات جدید ارائه شده در بخش ناباروری از سوی بیمه ها، یادآور شد: ۹۰ درصد هزینه های این حوزه برای بیمه شدگان توسط بیمه های پایه پرداخت میشود.
وی به انصراف خیلی از متقاضیان برای درمان ناباروی بعلت هزینه های سنگین اشاره کرد و ادامه داد: بیمه های پایه شامل تامین اجتماعی و سلامت، سهم عمده هزینه های این بخش را تامین می کنند.
راه اندازی دستگاه سنگ شکن جدید و پیشرفته در بیمارستان شهدای کارگر یزد
وی گفت: دستگاه پیشرفته سنگ شکن نیز به زودی و در همین سال جدید خریداری و وارد بیمارستان میشود.
به گفته وی دستگاه سنگ شکن فعلی مستقر در این مرکز درمانی، ۱۸ سال فعال بوده و مستهلک شده است و لذا خرید دستگاه جدید برای اسایش بیماران ضروری است.
درمان رایگان بیماران بستری تامین اجتماعی در بیمارستانهای دولتی شهرستانها
وی با اشاره به اینکه طبق قرارداد جدید تامین اجتماعی با دانشگاه علوم پزشکی، پذیرش بیمه شدگان در بیمارستان دانشگاهی شهرستانهایی که فاقد مرکز ملکی بستری تامین اجتماعی است رایگان است گفت: از این پس بیمه شدگان تامین اجتماعی شهرستانهای استان برای بستری و انجام عمل جراحی نیاز به اعزام به بیمارستان تامین اجتماعی مرکز استان ندارند و میتوانند تمام خدمات بستری را بصورت رایگان از بیمارستان دولتی شهر خودشان دریافت نمایند.
وی ادامه داد: کلیه بیمه شدگان تامین اجتماعی بالای ۶۵ سال نیز میتوانند کلیه خدمات بستری را از مراکز دولتی بصورت رایگان دریافت نمایند.
پروژه های عمرانی در دست اقدام تامین اجتماعی یزد
دکتر هاتفی به پروژه های در دست اقدام تامین اجتماعی استان اشاره کرد و گفت: ساخت درمانگاه تامین اجتماعی مهریز که از بهمن ماه آغاز شده، در دست اقدام است و امیدواریم طی ۱۸ ماه اینده به بهره برداری برسد.
وی بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی حضرت ابوالفضل واقع در روبروی پارک کوهستان را هم از دیگر پروژه های در دست اقدام تامین اجتماعی اعلام کرد و اظهار داشـت: ساخت این مرکز درمانی در سال ۹۲ مصوب و پس از مدتی توقف، دوباره از سر گرفته شد.
به گفته وی این مرکز درمانی ویژه بیماران سرطانی است و در سه فاز اجرایی میشود که فاز نخست آن که شامل فوندانسیون و اسکلت کامل ساختمان است با اعتبار ۱۳۸ میلیارد تومان طی ۱۷ ماه اینده تکمیل میشود .
این مسوول درمانی استان با بیان اینکه ساخت کل این مجموعه پنج سال زمان می برد مساحت و زیربنای آن را به ترتیب ۸۰ هزار و ۳۲ هزار متر مربع اعلام کرد.
دکتر هاتفی به ساخت درمانگاه تخصصی بیمارستان شهدای کارگر هم اشاره کرد و گفت: این درمانگاه در محوطه خارجی بیمارستان طی ۲۷ ماه در پنج طبقه ساخته میشود و مساحت آن پنج هزار متر مربع است .
وی پروژه درمانگاه شهرستان خاتم را هم از دیگر پروژه های در دست پیگیری اعلام کرد و اضافه نمود: زمین این مرکز درمانی، اهدایی است و برای تصویب نهایی ساخت آن منتظر مجوز تهران هستیم.