سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به فوت ۲ بیمار کووید ۱۹، شبانه روز گذشته در مهریز و مرکز استان گفت: این تعداد نسبت به ۲۴ ساعت قبل از آن به نصف کاهش یافت که نشانه همکاری مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی و خبری تحلیل یزد کاوش ،روابط عمومی این دانشگاه دکتر سید ابراهیم سلمانی افزوذ: کاهش آمار فوت نباید سبب عادی انگاری در رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مردم شود، زیرا در این مدت از یکهزار و ۳۱۶ نمونه گرفته شده از افراد مشکوک به ویروس کرونا در مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی استان بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی سازمان جهانی بهداشت، ۳۶۱ مورد ابتلای قطعی به کووید ۱۹ در استان شناسایی شدند.
وی ادامه داد: از این تعداد با توجه به وخامت حال عمومی بیماران ۵۲ نفر در بیمارستان بستری شدند و ۳۰۹ نفر هم در منزل دوره قرنطینه خانگی را آغاز کردند
سمانی تصریح کرد: هم اکنون ۶۳۵ فرد مشکوک به کرونا در استان بستری هستند که از این تعداد ۱۲۴ نفر در بخش مراقبت های ویژه خدمات دریافت می کنند.
دوشنبه شب دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد اعلام کرد که در شبانه روز گذشته از یکهزار و ۳۰۵ نمونه گرفته شده از افراد مشکوک ۴۱۶ بیمار مبتلای قطعی به کووید ۱۹ شناسایی شدند که از این تعداد، ۵۱ نفر در بیمارستان ها بستری شدند و ۳۶۵ نفر هم در منزل دوره نقاهت خود را طی می کنند.
تعداد افراد متوفی چهار نفر و بستری ها ۶۲۸ نفر اعلام شد که از این تعداد ۱۲۷ نفر به دلیل وخامت حال در بخش مراقبت های ویژه (I.C.U) بیمارستان ها خدمات درمانی دریافت می کنند.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد ،این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل میشود.
جهش ویروس کرونا در انگلستان ،آفریقا و هندوستان که موجب افزایش سرایت، بیماریزایی و مرگ و میر آن شده، نگرانیهای جدی را در جهان به وجود آورد.
کارشناسان همچنان توصیه می کنند، مردم اصول سه گانه « شفا» یعنی شست و شوی دست ها، فاصله گذاری اجتماعی و فیزیکی، اجتناب از ترددها و استفاده از ماسک را باید بیش از گذشته مورد توجه قرار دهند.
حدود ۸۰ درصد افراد مبتلا بدون نیاز به درمان خاصی از این بیماری بهبود مییابند، برخی گزارشها نشان میدهد که ویروس کرونا حتی از افرادی که هیچ علایمی ندارند قابل انتقال است و میزان انتقال از این طریق هنوز مشخص نیست که تحقیقات در این زمینه جریان دارد.